Skip to main content
Værdier

Velkommen hos Ulala

By 05/06/2019No Comments

Hej, og velkommen til Ulala. Vi har glædet os vildt til at byde dig indenfor, og give dig et sted vi selv har manglet: En shop der kun forhandler produkter med omtanke for krop og jord <3

Hos os skal du kunne bruge alle vores produkter uden bekymring. Alle produkter på shoppen er uden hormonforstyrrende stoffer, allergifremkaldende stoffer og miljøbelastende ingredienser som mikroplastik. Nedenfor har vi skrevet lidt mere om de tre grupper af problematiske tilsætningstoffer vi har valgt at sortere fra.

Hormonforstyrrende stoffer

Hormonforstyrrende stoffer findes i mange af dine dagligdagsprodukter. Det kan være i dine hudprodukter, din makeup, shampoo og endda i din mad.

Hormonforstyrrende stoffer og stoffer der er mistænkte for at være hormonforstyrrende, er ofte tilladt i små mængder. Problemet opstår når du bruger flere produkter med små mængder hormonforstyrrende stoffer dag ud og dag ind, for som Rikkes farmor ville sige, “mange bække små, gør en stor å”. Stofferne hober sig op og de små mængder kan derved få betydning.

Hos Ulala.dk tillader vi ingen produkter med hormonforstyrrende stoffer, det gælder selv produkter med minimale mængder.

Parfume

For at sikre, at alle kan anvende produkterne på vores hjemmeside uden at bekymre sig om allergifremkaldende stoffer, har vi valgt alene at føre produkter der ikke indeholder parfume. Det gælder både naturlige og kemisk fremstillede dufte. Det har vi valgt da naturlige dufte, ofte i form af æteriske olier, er ligeså allergifremkaldende som kemisk fremstillede dufte.Vi tjekker alle ingredienslister og sorterer samtlige produkter fra, hvor parfumestoffer er anvendt.

Du kan læse mere om reglerne for parfume i hudpleje og makeup i Miljøstyrelsens Parfumenotat her.

Miljøet

Mikroplastik har intet andet formål end at fylde i produkterne. Og så alligevel ikke, for helt ingenting er det jo ikke. Problemet med mikroplast opstår, når du skylder produktet af, for så ender din mikroplastik i dit badevand og ude i miljøet. Vi gør derfor hvad vi kan, for at undgå mikroplastik, og så forhandler vi naturligvis kun produkter, der ikke indeholder mikroplastik.

Hvis du selv ønsker at undersøge om dit yndlingsprodukt indeholder mikroplastik, så tjek beatthemicrobead.org

 

Vi håber at du finder nogle produkter på siden, som du kan lide. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer.

God fornøjelse!

Klem fra Rikke & Ida